Terug burgemeester

ma 13/12/2021 - 11:00 bureau burgemeester

Agendapunten

Departement Stedelijke Ontwikkeling

Dienst Toezicht Wonen, Bouwen en Milieu- afdeling Woontoezicht

Dienst Toezicht Wonen, Bouwen en Milieu - cel burgemeesterbesluiten

Departement Cultuur, Sport en Vrije Tijd

Dienst Feesten en Ambulante Handel

Politie - Directie Operaties

Dienst Openbare Orde en Beheer - Cel Evenementenbeheer

 • Betreft een wandeling door de straten van Baarle georganiseerd door de school Don Bosco Baarle. Gezien de gewijzigde coronamaatregelen werd de kerstmarkt van de school omgevormd tot een wandeling. De wandeling wordt georganiseerd voor de kinderen van de school, hun ouders en familie. De deelnemers kunnen kiezen tussen een wandeling van 3 km en van 5 km, dit met vrije start. De school zal voorzien in begeleiding bij het oversteken van de weg.

  Op het parcours zullen op 3 locaties kerststalletjes worden geplaatst:
  • Basis School Don Bosco Baarle, Kloosterstraat 6c te Baarle - 2 kerststalletjes op de speelplaats - onthaal en eindpunt van de wandeling
  • Moorselpustraat 11, Baarle - op de oprit van ouders van schoolgaande kinderen - 1 kerststal, 5 statafels, vuurkorf met hout en lampjes (de vuurkorven zijn ter decoratie en zullen niet echt branden). Hier zal men koffie en versnapering uitdelen.
  • Solvyndreef 33, Baarle - op de oprit van ouders van schoolgaande kinderen - 1 kerststal, 5 statafels, vuurkorf met hout en lampjes (de vuurkorven zijn ter decoratie en zullen niet echt branden). Hier zal men cava en versnapering uitdelen.

  Na de wandeling kan men ook nog een afhaalmenu meenemen (lasagne).

  Er worden 250 deelnemers verwacht. De deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven en zullen dan een email ontvangen met de nodige info. Alle deelnemers zullen een geldig Covid Safe Ticket moeten tonen bij aanvang van de wandeling. Aan de verschillende locaties met kerststalletjes zal het mondmasker moeten gedragen worden. Verder zal er ook signalisatie geplaatst worden dat men tijdens de wandeling de nodige afstand (1,5m) moeten houden. De deelnemers wordt gevraagd om een fluo hesje aan te doen.

  Er zal geen elektronisch versterkte muziek gespeeld worden.

  De deelnemers dienen het voetpad te volgen. Men dient zich te houden aan het algemeen verkeersreglement.
Publicaties

Besluitenlijst