Terug
Gepubliceerd op 26/01/2022

2022_MV_00056 - Mondelinge vraag van raadslid Christiaan Van Bignoot: Toegangsweg containerpark Oostakker

vragenuurtje
ma 24/01/2022 - 18:00 Digitale zitting
Datum beslissing: ma 24/01/2022 - 18:59
Behandeld

Samenstelling

Aanwezig

Christophe Peeters, voorzitter; Mathias De Clercq, burgemeester; Filip Watteeuw, schepen; Sofie Bracke, schepen; Elke Decruynaere, schepen; Astrid De Bruycker, schepen; Sami Souguir, schepen; Bram Van Braeckevelt, schepen; Rudy Coddens, schepen; Johan Deckmyn; Annelies Storms; Zeneb Bensafia; Veli Yüksel; Sven Taeldeman; Jef Van Pee; Gert Robert; Mieke Bouve; Cengiz Cetinkaya; Anneleen Van Bossuyt; Joris Vandenbroucke; Stijn De Roo; Sonja Welvaert; Christiaan Van Bignoot; Caroline Persyn

Voorzitter

Christophe Peeters, voorzitter
2022_MV_00056 - Mondelinge vraag van raadslid Christiaan Van Bignoot: Toegangsweg containerpark Oostakker 2022_MV_00056 - Mondelinge vraag van raadslid Christiaan Van Bignoot: Toegangsweg containerpark Oostakker

Motivering

Toelichting/Motivering/AanleidingDe weg naar het recylagepark te Oostakker ligt er slecht bij. Het is niet evident om op die weg (stuk Lourdesstraat) te rijden. Niet alleen voor bezoekers van het recyclagepark maar ook voor klanten en leveranciers van een interieurzaak gelegen te Lourdesstraat 6.

Bovendien ligt de weg vaak bezaaid met afval dat van de aanhangwagens valt van bezoekers van het containerpark, net omdat de weg in slechte staat is. Dit zorgt op zijn beurt voor geluidsoverlast door de vele bulten en putten. 

 


Indiener(s)

Christiaan Van Bignoot

Gericht aan

Filip Watteeuw

Tijdstip van indienen

do 20/01/2022 - 14:29

Toelichting

Kan hier iets aan worden gedaan?

Bespreking

Antwoord

Vraag werd schriftelijk beantwoord

Geachte heer Van Bignoot,

Terechte vraag. Hier kan zeker al iets aan gedaan worden. De dienst geeft me mee dat er plaatselijk herstel zal gebeuren en heeft dit opgenomen in de planning. Dit plaatselijk herstel aan deze toegangsweg zal in de loop van de eerstvolgende weken uitgevoerd worden.

In het voorjaar van 2021 is beslist dat dit recyclagepark op deze locatie wordt behouden en er aanpassingswerken aan het park zelf zouden gebeuren. Zodra er meer duidelijkheid is over de omvang en timing van die werken, kunnen we ook meer grondige herstel- of verbeteringswerken aan de toegangsweg inplannen. Maar we volgen dit op, en bedankt voor uw vraag.

wo 26/01/2022 - 15:28